• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
16.09.2019

VIDEO// BNM și asociația analiștilor financiari CFA Romania promovează dezvoltarea instrumentelor financiare în Republica Moldova

 

 

Banca Națională a Moldovei (BNM) organizează pe 24 septembrie 2019, în parteneriat cu CFA Society Romania, conferința de nivel înalt: „Dezvoltarea instrumentelor financiare în Republica Moldova”.

În cadrul evenimentului, va avea loc schimbul de experiență între investitorii profesionali din Republica Moldova și cei de peste hotare, care va contribui la creșterea în rândul investitorilor și utilizatorilor din Republica Moldova a gradului de înțelegere privind aplicarea instrumentelor financiare disponibile, la discutarea perspectivelor de dezvoltare a instrumentelor financiare pe piața de capital din Moldova și tranzacționarea pe alte piețe, aprofundarea cunoștințelor privind riscurile asociate în domeniu etc.

Scopul reuniunii este de a sprijini dezvoltarea pieței financiare și de a implementa excelența profesională în sectorul financiar din Republica Moldova.

Conferința va reuni în calitate de vorbitori deținători ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA®) de rând cu alți profesioniști în domeniul piețelor și instrumentelor financiare, precum și reprezentanți ai companiilor din Moldova și de peste hotare.

La eveniment vor participa reprezentanți de nivel înalt ai Băncii Naționale a Moldovei, ai Comisiei Naționale a Pieței Financiare, ai altor autorități publice, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai marilor companii, ai băncilor licențiate, experți economici ș.a.

Aceasta este prima conferință desfășurată la Chișinău cu participarea reprezentanților CFA Society Romania, organizația care întrunește unii dintre cei mai bine pregătiți specialiști certificați în industria financiară și are misiunea de a menține standarde ridicate de integritate și excelență profesională.