• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
24.07.2020

„Petrece vacanța cu BNM” – campanie online de educație financiară

 

Banca Națională a Moldovei (BNM) lansează campania de educație financiară „Petrece vacanța cu BNM”, adresată tuturor categoriilor de vârste.

Aceasta se va desfășura, începând cu 27 iulie,  în format online, asigurând condițiile de protecție în situația epidemiologică existentă, dar și un acces mai extins al doritorilor de a face un tur virtual al băncii centrale și de a beneficia de o incursiune în tematica financiar-bancară.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la două evenimente: „O zi de vacanță la BNM”, devenită o tradiție, și „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” destinată elevilor, studenților sau tinerilor dornici să afle mai multe despre domeniul financiar-bancar, în cadrul proiectului „Dă sens banilor”.

Activitățile respective vor avea loc pe platforma ZOOM, cu instruirea în limba română. Persoanele interesate de evenimentul „O zi de vacanță la BNM” pot adresa cereri la adresa electronică: educatia.financiara@bnm.md sau pe pagina de Facebook a Băncii Naționale a Moldovei https://www.facebook.com/BNMoficial, iar doritorii de a participa la „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” se pot înregistra  completând formularul până joi, 6 august 2020, ora 18:00.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).