• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
14.06.2023

Banca Națională invită copiii la evenimentul de educație financiară „În lumea lui Bănuț”

 


Banca Națională a Moldovei va organiza un eveniment de educație financiară destinat copiilor în cadrul proiectului „În lumea lui Bănuț”. Este cea de-a treia ediție, care va avea loc pe data de 16 iunie 2023, ora 10.00, când banca centrală îi va ajuta pe micii consumatori să facă primii pași în lumea financiară.

Astfel, copii cu vârste cuprinse între 5-7 ani vor afla lucruri interesante despre bani și utilizarea acestora din timpuri istorice, cum și de ce i-au folosit strămoșii noștri și ai altor popoare. De asemenea, vor putea descoperi poveștile copilăriei în monedele comemorative din seria cu același nume emise de Banca Națională a Moldovei, despre care le vor povesti cu drag angajații băncii. Picii vor avea și o surpriză relaxantă, urmărind un videografic animat, prin care banca centrală își propune să lanseze o serie de episoade la tema financiară pe înțelesul celor mici.

Evenimentul se va desfășura pe ZOOM și va avea un caracter interactiv, oferind posibilitatea de a participa copiilor din toate colțurile țării noastre.

Educatorii și părinții interesați de acest eveniment se pot înregistra la adresa electronică edufin@bnm.md până la data de 15 iunie 2023, ora 12.00, pentru a primi respectiv linkul de conectare.

Proiectul „În lumea lui Bănuț” a demarat în anul 2021 și are drept scop familiarizarea copiilor cu subiectul financiar.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).