• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
08.09.2023

Participanții la prima ediție a „Școlii finanțelor moderne” vor organiza prelegeri de educație financiară în satele Moldovei

 

Cei 15 participanți la prima ediție a programului „Școala finanțelor moderne” vor merge în localități rurale din Republica Moldova, unde vor susține prezentări pe teme financiar-bancare pentru adolescenți, pensionari, agricultori, precum și alte categorii de persoane.

Astfel, aceștia vor împărtăși din experiența și cunoștințele acumulate în România, unde s-a desfășurat programul lansat de Banca Națională a Moldovei (BNM) împreună cu Banca Națională a României (BNR) și Academia de Studii Economice din București (ASE).

La o întrevedere recentă cu guvernatorul BNM, Octavian Armașu, participanții au subliniat că au avut parte de o experiență unică în cadrul „Școlii finanțelor moderne”.  Tinerii au avut posibilitatea să îmbine experiențe de studiu în capitala României cu activități cultural-istorice în orașe reprezentative precum Iași, Brașov, Suceava și Sinaia. În București, participanții au avut întrevederi cu personalități din domeniul bancar și cel academic.

Programul se adresează studenților și masteranzilor de la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM). După ce vor susține prezentările de educație financiară,  ei vor primi certificate de participare la „Școala finanțelor moderne”  semnate de guvernatorii BNM  și BNR, precum și de rectorii ASE București și ASEM.

„Școala finanțelor moderne” a fost lansată în luna iulie curent, urmând să se desfășoare cu o periodicitate de două ori pe an. Cea de-a  doua ediție începe mâine și se va încheia pe 17 septembrie 2023.
 

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).