• Programul primirii în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale a Moldovei.
    Înscrierea solicitanților pentru audiență se efectuează în temeiul demersului în scris privind subiectul abordat.

  • Anca Dragu, guvernator

    Prima zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 606.

  • Vladimir Munteanu, prim-viceguvernator

    A doua zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 606.


  • Tatiana Ivanicichina, viceguvernator

    A treia zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 607.


  • Constantin Șchendra, viceguvernator

    A patra zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor și cererilor de acces la informații de interes public adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
25.09.2017

BNM își va optimiza gestiunea resurselor umane și numărul de personal după evaluarea unei companii internaționale de consultanță

 

Banca Națională a Moldovei (BNM) a inițiat un proces de reformare a sistemului de gestiune a resurselor umane. Această schimbare va fi realizată în cadrul unui vast proiect pus în aplicare cu ajutorul experților de la „KORN FERRY-Hay Group”, lider internațional pe piața de servicii de consultanță în domeniu.

„KORN FERRY-Hay Group” a câștigat concursul organizat de BNM și va realiza proiectul în următoarele șase luni. Printre sarcinile proiectului se numără optimizarea structurii organizatorice a BNM, evaluarea posturilor, reformarea sistemului de salarizare și îmbunătățirea gestiunii resurselor umane,  evaluarea competențelor manageriale ale angajaților cu elaborarea planurilor de dezvoltare și instruirea acestora etc.

Scopul final al proiectului este consolidarea capacității instituționale a Băncii Naționale și sporirea eficienții în activitatea acesteia. Compania „KORN FERRY-Hay Group” a realizat proiecte similare în peste 20 de bănci centrale din lume, precum Marea Britanie, Olanda, Canada, Finlanda, Japonia, România, Lituania și altele, precum și organizații financiare internaționale: FMI, Banca Mondială, Banca Centrală Europeană etc..

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).